Μπείτε στον Οδηγό Ζωγράφου | Ο ζωντανός οδηγός στο Δήμο Ζωγράφου

Στην περιοχή μας

Media

Διασκέδαση

Μπείτε στον οδηγό!

Κάθε έξυπνος επιχειρηματίας ξέρει να αναγνωρίζει μια πραγματικά αποδοτική ευκαιρία προβολής της εταιρίας του στον παγκόσμιο ιστό. Με το να βρίσκεστε εδώ, για να αποστείλετε τα στοιχεία σας τώρα, έχετε κάνει ήδη το πρώτο βήμα για να την αποτελεσματική σας προβολή στου Ζωγράφου. Ανοίγετε έτσι τις πόρτες τις επιχείρησής σας, σε όλους τους επισκέπτες που καθημερινά βρίσκονται εδώ, αναζητώντας πληροφορίες και στοιχεία για την αγορά του Ζωγράφου.

Ο οδηγός μας περιλαμβάνει επαγγελματίες και επιχειρήσεις μόνο στου Ζωγράφου. Προσφέρει εξειδίκευση και απευθύνεται έτσι αποδοτικά στον κόσμο που ψάχνει την αγορά του Ζωγράφου.

Για την προβολή της επιχείρησής σας προσφέρουμε 2 είδη καταχώρησης στον οδηγό μας:


» Διακεκριμένη καταχώρηση (ολοσέλιδη διαφήμιση)

Με την διακεκριμένη καταχώρηση κάνετε δική σας μια ολόκληρη σελίδα στον οδηγό του Ζωγράφου.

Η σελίδα σας περιλαμβάνει: 2 φωτογραφίες της επιχείρησής σας, διαφημιστικό κείμενο, διαφημιστικό γραφικό (banner) με το λογότυπό σας ή την επωνυμία σας και διαδραστικό χάρτη που δείχνει που βρίσκεται η επιχείρησή σας.

διακεκριμένη καταχώρηση

Επιπλέον, στις κατηγορίες που ανήκει η επιχείρησή σας, εμφανίζεστε πάντα στην κορυφή.

Δηλαδή η επιχείρησή σας εμφανίζεται πριν από όλες τις δωρεάν καταχωρήσεις, με σύνδεσμο προς της ολοσέλιδη καταχώρησή σας στον οδηγό. Έτσι οι επισκέπτες του οδηγού, μπορούν με ένα κλικ να δουν την πλήρη ολοσέλιδη παρουσίαση της επιχείρησής σας.

διακεκριμένη καταχώρηση - πάντα στην κορυφή


Οι ολοσέλιδες καταχωρήσεις προσφέρονται με κόστος μόνο €6 το μήνα. Aποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να προβάλετε την επιχείρησή σας πλήρως διαδικτυακά στον κόσμο του Ζωγράφου. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη διακεκριμένη ολοσέλιδη καταχώρηση στον οδηγό και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ώστε να οργανωθεί το στήσιμο της ολοσέλιδης καταχώρησής σας.

 


» Δωρεάν καταχώρηση

Η καταχώρηση στον οδηγό είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις επιχειρήσεις του Ζωγράφου.

Με τη δωρέαν καταχώρηση καταχωρούμε την επιχείρησή σας στην κατάλληλη κατηγορία του οδηγού και οι επισκέπτες βλέπουν την επωνυμία σας, τη διεύθυνσή σας το τηλέφωνό σας και εάν διαθέτετε το email σας και το web site σας.

δωρεάν καταχώρηση» Φόρμα καταχώρησης

Ονοματεπώνυμο *
Τηλέφωνο *
Διεύθυνση και ταχυδρομικός κώδικας *
Email *
Επάγγελμα *
Είδος καταχώρησης *
Σχόλια προς το zografou.info (προαιρετικά)
 

» Προβολή στον οδηγό με διαφημιστικά Banners

Επιπλέον μπορείτε να προβληθείτε στον οδηγό στους χώρους διαφημιζόμένων (banners). Μια τέτοια κίνηση προσφέρει το άμεσο πλεονέκτημα της προβολής της επιχείρησής σας στους χιλιάδες επισκέπτες του zografou.info, από την πρώτη κι'όλας σελίδα του οδηγού.

Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις ευκαιρίες διαφήμισης στα banners του οδηγού, αρκεί να μας το αναφέρετε στο μήνυμά σας στη φόρμα καταχώρησης ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email infozografou.info.

Χρήσιμοι ΣύνδεσμοιCopyright 2008-2011 zografou.info

Όροι χρήσης | Προστασία δεδομένων